Wat is RugFit&Pilates?

RugFit&Pilates bij Action4Vitality is een rustige functionele groepsles met accent op corestabilty en de beste oefeningen voor een sterke(re) rug. We maken gebruik van barbells, dumbells, stokken en tubes etc. Alle belangrijke spiergroepen komen aan bod voor een stevig fundament en ook  balanstraining zal niet ontbreken.  We wisselen af met de allerbeste up-to-date Pilatesoefeningen. Rustig, plezierig, functioneel en veilig en daardoor heel effectief.

Voordelen

RugFit&Pilates is voor iedereen (vrouwen en mannen) die op een rustige manier, goed en functioneel wilt trainen. Er wordt ook in gedifferentieerd. Wil je zwaarder of lichter trainen? Dan kan. Rustige muziek en heerlijk ontspannen aan het eind. 
 

Aanmelden?

Als je helemaal nieuw bent bij Action4Vitality (of  je hebt rugklachten) zal je eerst een Personal techniektraining moeten volgen (zie tarieven) voor de belangrijke juiste technieken en persoonlijke aanwijzingen om daarna aan te mogen sluiten in deze groepsles. Maak hiervoor een afspraak met Joke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Via het aanmeldingsformulier kan jij je aanmelden.

Deelnamekosten:

1 strip van je geldende strippenkaart.

Kledingadvies:

Voor de warming up en staande oefeningen: schone gymschoenen. Makkelijk zittende sportkleding, warme sokken, neem een handdoek en een dekentje of warme trui mee. Flesje water!

action4vitality body and stretch header