Ook meedoen en fitter worden bij de leukste club van deze regio?

Dan wordt dit je eerste en grootste stap die je maar kan zetten op weg naar een vitaler leven!

Hoe kan je mee gaan doen?
Je meldt je aan met het aanmeldingsformulier van deze website. Ik neem snel telefonisch contact met je op om te luisteren naar jouw wensen en motivatie zodat ik jou het beste advies te geven. Daarna maak je met mij een afspraak voor een losse les (€ 13,50 contant) om de sfeer en kwaliteit van de les te proeven en uit te proberen.

Besluit je na de proefles mee te gaan doen en lid te worden, dan geef ik jou toegang tot onze reserveringsapp.

Bij de eerste strippenkaart die je aanschaft, dien je (verplicht) 1 personal techniektraining van 60 minuten met mij af te spreken op mijn revalidatiezolder voor  € 35,00 (ipv € 75,00).

Ik neem in dit uur alle nieuwste trainingstechnieken en belangrijke oefeningen met je door en geef jou indien je blessures hebt, persoonlijke vervangende oefeningen.
Dan zal je vanaf het begin goed beslagen ten ijs meedoen voor het allerbeste resultaat.

Nog meer informatie nodig of heb je vragen? Je mag mij altijd mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot ziens bij Action4Vitality?

 

En.... doe je ook mee met de voorbereiding op de DUINENBOLLENWANDEL4DAAGSE? Dit jaar wordt het gehouden op 10-11-12-13 oktober 2024. Vanaf 1 april organiseren/stimuleren wij kilometers maken, zodat je straks moeiteloos en met veel plezier en energie deze leuke vierdaagse kan uitlopen. Wij doen mee aan de 4 x 10, 15 en 20 km wandeltochten.

Kijk op de homepage in het gele vakje DB4D voor alle aktiviteiten.