Lesrooster en laatste mededelingen voor leden

Het lesrooster vind je terug op de eerste pagina van deze website in het gele frontvakje. Dit lesrooster wordt regelmatig aangepast aan het seizoen of de weersomstandigheden. 

Lesafgelastingen: in principe gaan de sportlessen volgens rooster altijd door. Maar...het kan keihard regenen of onweren of ijzelen... of zelfs hard sneeuwen. Dan zou, vlak voor aanvang, de sportles kunnen worden afgelast. Als de les is afgelast ontvangen de deelnemers die hadden gereserveerd een e-mailtje en een appje. Uiterlijk 1 uur voor aanvang kunnen er nog mutaties plaatsvinden. Ook zal er een appje naar jou worden toegestuurd. Zorg zelf dat je ook in de app-groep komt te staan voor jouw lesuur! Meld je bij Jo. Je mag zelf uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos uitschrijven. Als ik de les zelf annuleer, krijg je jouw stripje terug. 


Action4Vitality heeft een eigen Facebookpagina. Het is leuk om deze pagina te gaan liken en ook lid te worden van Facebook. Je hoeft er zelf niet iets op te zetten, maar je kan wel vrienden worden van Action4Vitality en bijvoorbeeld van sportleden van jouw les!

 DSC08361