Wat is Power & Pilates of Easy Pilates & Stretch?

dead bugPower & Pilates is een zeer goed te volgen les krachttraining op muziek met de beste functionele oefeningen voor het hele lichaam afgewisseld met geactualiseerde Pilatesoefeningen. 

De ouderwetse oefeningen van Joseph Pilates van 100 jaar geleden zijn onder de loep genomen door CHIVO opleidingen en deze les is dan nu ook volgens de allerbeste methodiek aangepast. Bijvoorbeeld: liggend oprollen vanuit ruglig is heel belastend voor de tussenwervelschijven in de rug en zit dus bij Action4Vitality nooit meer in het programma! Heb je voorheen elders Pilateslessen gedaan? Dan is het bij ons echt niet hetzelfde en bovendien veel effectiever. 
Bij  POWER & PILATES krijg je eerst een korte dynamische warming up en daarna volgen de Kracht,- en Pilatesoefeningen voor alle spiergroepen.
De EASY PILATES & STRETCH les is uitermate geschikt voor ouderen of beginners en/of geblesseerde sporters, die het rustig aan moeten doen. Je kan altijd een keuze maken of je wel of geen gewichten gebruikt.


Als  je last hebt van een blessure, neem contact op met Joke van der Heijden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

lees meer