Wat is Power & Pilates?

dead bugPower & Pilates is een zeer goed te volgen les krachttraining op muziek met de allerbeste oefeningen voor het hele lichaam. Krachttraining afgewisseld met geactualiseerde Pilatesoefeningen. 

De veel te ouderwetse oefeningen van Joseph Pilates zijn allemaal onder de loep genomen door CHIVO opleidingen en deze les is dan nu ook volgens de allerbeste methodiek aangepast. Bijvoorbeeld: liggend oprollen en afrollen is heel belastend voor de rug en zit dus bij Action4Vitality nooit meer in het programma!

Bij  Power & Pilates krijg je eerst een korte warming up en daarna volgen de allerbeste krachtoefeningen voor alle spiergroepen. Deze les is ook uitermate geschikt voor ouderen of beginners en/of geblesseerde sporters, die het rustig aan moeten doen. Je kan een keuze maken of je wel of geen gewichten gebruikt.


Als  je last hebt van een blessure, mail eerst voor overleg naar bij Joke van der Heijden This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

lees meer