Wat is Functioneel Pilates & Stretch?

Functioneel Pilates & Stretch bij Action4Vitality is een rustige body & mind groepsles. Na een rustige warming up, volgen goede functionele Pilatesoefeningen, staand en liggend, die op een rustige manier worden uitgevoerd maar heel effectief zijn. Soms maken we gebruik van gewichtjes, stokken etc. Alle spiergroepen komen aan bod en ook  balanstraining zal niet ontbreken. We sluiten de les af met plm. 15 minuten stretching, ademhaling en relaxation. De Pilatesoefeningen van 100 jaar geleden zijn bij Action4Vitality up to date en gemoderniseerd door CHIVO opleidingen. Dus veilig en functioneel en heel effectief.

Voordelen

Functioneel Pilates & Stretch is voor iedereen (vrouwen en mannen) die op een rustige manier, goed en functioneel wilt trainen. Er wordt ook in gedifferentieerd. Wil je zwaarder of lichter trainen? Dan kan. Rustige muziek en heerlijk ontspannen aan het eind. Wat zal jij lekker slapen na de les!
 

Aanmelden?

Via het aanmeldingsformulier kan jij je aanmelden.

Deelnamekosten:

1 strip van je geldende strippenkaart of € 12,50 voor een proefles.

Kledingadvies:

Voor de warming up en staande oefeningen: schone gymschoenen. Makkelijk zittende sportkleding, warme sokken, neem een handdoek en een dekentje of warme trui mee. Flesje water!

action4vitality body and stretch header