NirvanaFBCoverPhoto

Wat is NirvanaFitness?

NirvanaFitness® is een unieke  en effectieve body & mind groepsles.

NirvanaFitness® zorgt voor een progressieve verlaging van het ademhalingsritme, startend bij 12 ademhalingen per minuut en eindigend bij 4 ademhalingen per minuut op het eind van de Nirvana workout. Dit triggert de ontspanningscentra van het zenuwsysteem en vertraagt en ontspant alle lichamelijke systemen waardoor er ruimte ontstaat voor regeneratie, ontgiftiging en mentale rust.

Een sterker immuunsysteem, beter omgaan met stress, gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen, diepere ademhaling en gemakkelijker kunnen ontspannen zijn enkele gevolgen. Ademhaling is het enige lichamelijke ritme dat we zelf kunnen beheersen en controleren. Ademhaling is onze mogelijkheid om ons te geleiden naar lichamelijke ontspanning, mentale rust en een hogere vitaliteit. Ademhalingstechnieken die in NirvanaFitness® worden toegepast worden gebruikt en geadviseerd door doktoren over de gehele wereld met effecten die al decenia wetenschappelijk gedocumenteerd zijn. Met NirvanaFitness is deze kennis vertaald naar een plezierige en effectieve workout.
 

Voordelen

NirvanaFitness® heeft zich bewezen met gezondheid bevorderende effecten doordat de oefeningen en ademhalingspatronen in NirvanaFitness® ervoor zorgen dat lichaamscellen meer zuurstof op gaan nemen, we dieper vanuit het diafragma ademen. De verlengde uitademing die het gevolg is van NirvanaFitness® creëert het "Conditioned Relaxation Response”, een lichamelijke ontspanningseffect en stress reductie dat ook optreedt tijdens meditatie, mindfullness en sommige hypnose technieken. Er wordt gedifferentieerd qua niveau lesgegeven.
 

Kijk voor filmpjes en meer informatie op : NirvanaFitness website pagina Action4Vitality

Aanmelden?

Via het aanmeldingsformulier kan jij je aanmelden. Dan neem ik contact met je op voor de eerste afspraak.

Deelnamekosten:

1 strip van je geldende strippenkaart of € 12,50 voor een proefles.

Kledingadvies:

Makkelijk zittende sportkleding, warme sokken, neem een handdoek en een dekentje of warme trui mee. Flesje water!