Rugfit - in 10 lessen echt een stevig fundament!

Een nieuw en uniek programma ontwikkeld door Action4Vitality én Chiropractie Teylingen, waarin de belangrijkste spiergroepen van de romp getraind en uitgedaagd worden. Dit zal de basis vormen voor een stabiele en weerbare rug. Kwaliteit van bewegen is hierbij essentieel en oog voor detail onmisbaar. Daarom is gekozen voor het trainen in een kleine gtroep (max 6-8 personen), met veel persoonlijke aandacht en feedback.

Aan de orde komen:

- basis lichaamshouding in verscheidende dagelijkse activiteiten en houdingen

- aanleren van rug-sparende houdingen voor dagelijkse activiteiten

- trainen van de rompstabiliteit en spiercontrole tijdens veel voorkomende bewegingen zoals tillen, squaten, lungen, trekken en sjouwen.

- trainen van uithoudingsvermogen en kracht van de romp,- en heupspieren.

 

Voor wie?
Voor mensen met terugkerende lage rugklachten, beginners én sporters, die een krachtige romp,- en heupfunctie willen trainen.

Hoe lang?
De hele bestaat uit 10 lessen van 45 minuten. Na deze serie heeft u een gedegen basis gekregen voor het eventueel doorstromen naar de overige groepslessen in het programma van Action4Vitality of een sport naar keuze.

Data:
RugFit Woensdag:
Iedere woensdag vanaf 1 juli t/m 2 september van 11.30 - 12.15 uur
Locatie: kleine zaal van dansschool MegaPlaza Starlight, Smederij 8, 2211 SM Noordwijkerhout.

RugFit Maandag:
Iedere maandag vanaf 6 juli t/m 7 september van 11.30 - 12.15 uur
Locatie: kleine zaal van dansschool MegaPlaza Starlight, Smederij 8, 2211 SM Noordwijkerhout

Deelnamekosten:
10 lessen voor € 165,00

Aanmelden:
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Betalingen:
Uitsluitend via de PaynPlan app. Meld je aan en koop in de shop de RugFit strippenkaart en reserveer gelijk voor max. 8 lessen vooruit.

- er lopen dus 2 lessen in de week synchroon. Je geeft je op voor óf de maandag óf de woensdag. Een lestijd ruilen in dezelfde week is alleen mogelijk 24 uur voorafgaande het eigen vaste lesuur en aangevraagd bij de organisatie.

- Een lesje missen of met vakantie? Je ontvangt voor de gemiste lessen een voucher die je kan inwisselen tot uiterlijk 3 weken na de laatste les, op een inhaallesuur of een regulier lesuur uit het programma. Dit alles in goed overleg.

Kleding:
Gemakkelijk zittende sportkleding, schone binnensportschoenen, handdoek, flesje water. 

Meer informatie of eerst een goed onderzoek naar je rugklachten? 
stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of maak een afspraak met Chiropractie Teylingen voor een kosteloze oriëntatie afspraak.