Wat is Pilates?

dead bugPilates is een rustige, zeer goed te volgen les op rustige muziek met de allerbeste oefeningen voor het hele lichaam volgens de Pilatesmethode, geactualiseerd door Chivo opleidingen.

De oude oefeningen van Joseph Pilates zijn allemaal onder de loep genomen en deze les is dan nu ook volgens de allerbeste methodiek samengesteld!

Bij  PilatesPlus krijg je eerst een korte en rustige warming up en daarna volgen de allerbeste oefeningen voor alle spiergroepen. Deze les is uitermate geschikt voor ouderen of beginners en/of geblesseerde sporters, die het rustig aan moeten doen. Je kan een keuze maken of je wel of geen gewichtjes gebruikt. De andere les Power&Pilates bestaat uit plm. 60% van de les krachttraining en plm. 40% Pilatesgrondoefeningen is is een stuk meer dynamisch en intensiever dan de PilatesPlus les.

Indien je last hebt van een blessure, mail eerst voor overleg naar bij Joke van der Heijden This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

lees meer