Personal Rugfit - in 10 weken echt een stevig fundament!

Een nieuw en uniek programma ontwikkeld door Action4Vitality én Chiropractie Teylingen, waarin de belangrijkste spiergroepen van de romp getraind en uitgedaagd worden. Dit zal de basis vormen voor een stabiele en weerbare rug. Kwaliteit van bewegen is hierbij essentieel en oog voor detail onmisbaar. Daarom is gekozen voor Personal training, voor optimale begeleiding met veel persoonlijke aandacht en feedback.

Aan de orde komen:

- basis lichaamshouding in verscheidende dagelijkse activiteiten en houdingen

- aanleren van rug-sparende houdingen voor dagelijkse activiteiten

- trainen van de rompstabiliteit en spiercontrole tijdens veel voorkomende bewegingen zoals tillen, squaten, lungen, trekken en sjouwen.

- trainen van uithoudingsvermogen en kracht van de romp,- en heupspieren.

Voor wie?
Voor mensen met terugkerende lage rugklachten, beginners én sporters, die een krachtige romp,- en heupfunctie willen trainen.

Hoe lang?
De hele serie bestaat uit 10 weken van 1 les per week van 45 minuten op afspraak. Dit zal bij mij thuis plaatsvinden op mijn revalidatiezolder.  Na deze serie heeft u een gedegen basis gekregen voor het eventueel doorstromen naar de overige groepslessen in het programma van Action4Vitality of een sport naar keuze.

Start:
In onderling overleg. We kijken samen in onze agenda's.

Deelnamekosten:
Zie tarieven

Aanmelden:
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Betalingen:
Ik stuur je na aanmelding mijn gegevens door.

Een lesje missen of met vakantie? Je mag kosteloos annuleren uiterlijk 24 uur van te voren. We streven er samen naar binnen 13 weken deze 10 lessen te volbrengen.  Dit alles in goed overleg.

Kleding:
Gemakkelijk zittende sportkleding, schone binnensportschoenen, handdoek, flesje water. 

Recensies van vorige cursussen:
"Via de chiropractor uit Sassenheim werd ik na een aantal behandelingen voor mijn lage rug- en bekkenklachten geadviseerd om mijn rug- buik en bilspieren te gaan trainen.

Ik werd gewezen op jouw cursus. Tijdens deze 10 weken hebben we deze spieren getraind en versterkt.

Gaande weg werd ik sterker, maar ook zekerder van mijn rug. Niet steeds bang te hoeven zijn dat het opnieuw in mijn rug zou schieten.

Nu aan het einde van de cursus heb ik veel geleerd en kan ik meedoen met de reguliere lessen en daar ben ik ontzettend blij mee!

Als laatste wil ik je bedanken voor de goede uitleg en de fijne manier van lesgeven. Jij zorgt in een les dat iedereen de juiste houding aanneemt, je ziet alles en iedereen krijgt jouw aandacht.

Ik zou deze cursus iedereen aanraden die rugklachten heeft!" 

Susanne - 07-09-2020

 

" 10 Weken met Jo gewerkt aan en geleerd over de core stability waaraan je letterlijk en figuurlijk heel veel “steun” hebt. Goed opgebouwd programma, ongelooflijk wat er in 10 weken bereikt werd! Een aanrader als je rug-/heupklachten hebt maar ook als je die wilt voorkomen door een vitale houding en een goede core stability.

Bedankt Jo!" 

Mieke 07-09-2020 

 

" Ik heb mij aangemeld voor de rugfit cursus omdat mijn rug mijn zwakke plek is en ik graag wilde weten welke oefeningen goed zijn en hoe ik ze ook goed doe.

Ik heb veel geleerd tijdens deze 10 lessen. Eigenlijk komt het hele lichaam aan bod. De juiste houding en het versterken van de juiste spieren.

Joke weet het altijd leuk te brengen ondanks dat de oefeningen soms best pittig zijn. Dat helpt om het ook vol te houden.

Ik ga zeker nog door met deze les want ik heb er veel baat bij!"
Petra 09-09-2020

 

RugFit cursus 

" Aangezien ik regelmatig last heb van rugklachten leek het mij goed de RugFit cursus bij Action4vitality te volgen. De cursus is door Joke en Chiropractie Teylingen opgezet. 

Deze persoonlijke aandacht is geweldig. Tijdens de oefeningen wordt goed gekeken wat je individueel aankan en wordt direct voor je aangepast. Je krijgt ook oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

De trainingen vond ik goed te doen en je gaat met een voldaan gevoel naar huis. Mijn rug voelt sterker en mijn houding is verbeterd. Natuurlijk was het ook erg gezellig, zoals ik dat van Joke gewend ben. Kortom een aanrader!"

Jacqueline 15-09-2020

 

Meer informatie of eerst een goed onderzoek naar je rugklachten? 
stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of maak een afspraak met Chiropractie Teylingen voor een kosteloze oriëntatie afspraak.

Interesse in een eerstvolgende cursus? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en kom op de wachtlijst.