Wat is Functioneel Pilates?

dead bugFunctioneel Pilates is een rustige zeer goed te volgen les op muziek met de allerbeste oefeningen voor het hele lichaam volgens de Pilatesmethode, maar bij Action4Vitality geactualiseerd en gemoderniseerd.

De veel te ouderwetse oefeningen van Joseph Pilates zijn allemaal onder de loep genomen door CHIVO opleidingen en deze les is dan nu ook volgens de allerbeste methodiek aangepast. Bijvoorbeeld: liggend oprollen en afrollen is uit den boze!

Bij  Functioneel Pilates krijg je eerst een korte en rustige warming up en daarna volgen de allerbeste oefeningen voor alle spiergroepen. Deze les is ook uitermate geschikt voor ouderen of beginners en/of geblesseerde sporters, die het rustig aan moeten doen. Je kan een keuze maken of je wel of geen gewichten gebruikt. De andere les Power&Functioneel Pilates bestaat uit plm. 60% van de les krachttraining en plm. 40% Functioneel Pilatesgrondoefeningen is is een stuk meer dynamisch en intensiever.

Indien je last hebt van een blessure, mail eerst voor overleg naar bij Joke van der Heijden This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

lees meer